Sponsoreret

Interesserer du dig for fremtidens hjælpemidler inden for mobilitet og belastningsforebyggende teknologi? Så er det svært at komme udenom Paexo Exoskeleton, der er skabt i et spændende samarbejde mellem IMMO og Ottobock Industrial.

 

Hvad er Paexo Exoskeleton?

Paexo Exoskeleton er en serie bestående af tre unikke mobilitetshjælpemidler, Paexo Shoulder, Paexo Thumb og Paexo Wrist, der hver især støtter ved fysisk krævende arbejde og modvirker nedslidning som følge af belastning på kroppens muskler og led. Det betyder større arbejdsglæde for den enkelte medarbejder og mere produktivitet for virksomheden, der ligeledes vil kunne have glæde af den samme arbejdskraft gennem mange år – noget der bliver stadig mere relevant i takt med, at vi danskere lever længere og derfor også er længere tid på arbejdsmarkedet, før pensionen kalder.

Paexo Exoskeleton-serien er bygget op omkring innovative og brugervenlige løsninger, der tilgodeser de behov, der typisk er for belastningsforebyggende hjælpemidler inden for brancher, der udfører fysisk hårdt arbejde, herunder bilbranchen, svejsebranchen, logistik- og handelsvirksomheder med flere. Der er mange virksomheder, der kan have gavn af produkterne fra Paexo Exoskeleton, og IMMO, der er distributør af mobilitetshjælpemidlerne står klar med vejledning i forhold til den enkelte kundes behov.

 

Bestilling af produkter fra Paexo Exoskeleton

Partnerskabet mellem IMMO Denmark og Ottobock Industrial opstod i september 2019, og Paexo Exoskeleton er derfor baseret på den nyeste forskning samt tests og erfaringer inden for udvikling af mobilitetshjælpemidler. Vil du vide mere om produkterne i serien eller købe produkterne til din virksomhed, kan mere info fås hos IMMO Denmark.