Sponsoreret

Trænger jeres virksomhed til nye telefonløsninger? Hos Lund og Erichsen finder du et bredt udvalg af erhvervstelefoni, der kan tilføre bedre kommunikation med jeres kunder, eller der kan optimere jeres nuværende telefoni.

Kvalitetsprodukter

Hos Lund & Erichsen har kunderne førsteprioritet. For at tilfredsstille kunderne må virksomheden gøre det ypperste for at levere en god service, hvilket selvfølgelig også indebærer produkter af særlig høj kvalitet. Derfor er L&E en investering, der betyder bedre og stærkere kommunikation med virksomhedens kunder, men også kollegaerne imellem.

Skræddersyet løsninger

Når I kontakter Lund & Erichsen møder I medarbejdere med over 20 års erfaring inden for erhvervstelefoni og telekommunikation. Siden begyndelsen er der kommet nye teknologier til, hvilket betyder flere løsningsmuligheder. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvilken form for telefoni, der passer til jeres virksomhed.

Service i topklasse

Der findes tre løsninger, nemlig en lejet, hvor I hver måned betaler en fast pris. Så er der en lejet løsning med et mobilt omstillingsanlæg, og sidst er der investeringsløsningen, hvor I køber telefonsystemet, og Lund & Erichsen kommer og installerer det. Når I har besluttet jer for en fornyelse, kontakter I medarbejderne, der sidder klar ved telefonerne til at rådgive jer. Her vil der blive taget højde for jeres behov og faciliteter, og derudfra opstilles forskellige muligheder. Sammen finder I den bedste løsning, der kan optimere jeres telefonsystemer. Når I sidder i processen, skal I ikke bekymre jer for at være bundet i flere år, da løsningerne er uden binding og lange opsigelser. I kan altså bekymringsfrit kontakte Lund & Erichsen for nye og bedre telefonløsninger til jeres virksomhed.