Sponsoreret

Er dårlig lyd en daglig og vedvarende irritation på arbejdspladsen? Det kan der rettes op på. AA Akustik sørger for, at I kan snakke med hinanden uden unødvendig støj. Få mere information om akustikloft her.

Få et bedre arbejdsmiljø

Vi har alle prøvet at være i et lokale, hvor lyden og stemmerne omkring er unødvendigt høje, måske er der endda en rungen og genklang. Det er et stort problem på flere arbejdspladser og særligt i større kontorlokaler, hvor mange medarbejdere samtaler både der og telefonisk. Problemet er, at der er dårlig akustik i lokalet, men med et besøg fra AA Akustik kan det hurtigt blive et bedre arbejdsmiljø. Virksomheden tilbyder akustikplader til loft, der med sin mineraluld sørger for, at lyden ikke længere er rungende og giver ekko. I over 15 år har medarbejdere fra AA Akustik lavet løsninger mange forskellige steder, såsom skoler, restauranter og virksomheder. De mange års erfaring og opgaver har været med til at gøre den til den succesfulde virksomhed, den er i dag.

Få den optimale akustikløsning

Har I fået endegyldigt nok af den dårlige lyd, skal I ikke tøve med at kontakte AA Akustik. Virksomheden sidder nemlig klar til at komme med et uforpligtende tilbud, hvor I selv er med i processen. Beslutter I jer for at gå med AA Akustiks løsning, skal I ikke gøre mere selv. Medarbejderne kommer nemlig ud demonterer det nuværende loft, ligesom der tages hånd om belysningen. Efterfølgende monteres de nye akustikplader, og før I får set jer om, har I en arbejdsplads, hvor det er muligt at samtale på kryds og tværs uden at blive forstyrret af hinanden.