Sponsoreret

Skal du flytte sammen med din kæreste? Det skal ikke være en hemmelighed, at det kan give et par udfordringer, når man som par vælger at flytte sammen. Der er mange ting, der skal til at passe og mange hensyn der skal tages – det gør man jo gerne for hinanden, når man er kærester, og gerne vil have forholdet til at fungere.

Men hvorfor ikke få et par gode råd med på vejen, som måske kan gøre det mere problemfrit for jer begge? Her er i hvert fald et par gode råd til dig!

Snak sammen

Sørg for at have en god dialog om, hvad I forventer af hinanden og jeres fælles bolig. Det kan være alt fra boligindretning til hvem der tager sig af de forskellige praktiske ting. Det kan være en god idé at snakke om, hvad i hver især foretrækker, inden i flytter sammen. På den måde har i en form for plan, når I flytter sammen, og så kan i altid revurdere og lave om på planen undervejs.

Et knudepunkt i forhold til indretning, som mange par sidder fast i efter kort tid, er hvorvidt der skal være store højtalere i tv-stuen. Her må i finde et kompromis, og eventuelt købe indbygningshøjtalere på forhånd, så i slipper for den diskussion.

Skab økonomisk overblik

Husk at budgettere og sørg for at have et økonomisk overblik. Det er ikke sjovt at skændes om penge, Det kan I undgå ved at have styr på økonomien.

Tag hensyn til hinanden

Respektér hinandens plads og behov for privatliv. Og husk at være tålmodig – det kan være en stor omvæltning at flytte sammen med en anden person.

Husk at nyde hinandens selskab og de fælles oplevelser, I får i jeres hjem!