Sponsoreret

Hvis du har været ude for en dør i år 2022, så har du helt sikkert en gang eller to bemærket en person med en lille, elegant tablet om håndleddet. Og det er faktisk næsten, hvad det er.

Siden det smarte ur kom på markedet, har mange mennesker erhvervet sig et smartwatch – og det er der rigtig mange gode grunde til. Man kan både få smartwatch til mænd og smartwatch til kvinder. Udover det, så har et smartwatch utrolig mange gode funktioner, og dem der har denne gadget om håndleddet, bruger uret – der som sagt kan utrolig mange flere ting, op til flere gange om dagen.

 

Søvntracker

Man kan få smartwatches der har søvntracker. På den måde kan du følge med i, hvor meget søvn du får om natten. Samtidig kan du se, hvordan kvaliteten af din søvn har været. Flere ure giver dig også anbefaling til, hvordan du kan få en bedre søvn.

 

Indbygget GPS

Uret har indbygget GPS, så du bare skal kigge ned på dit håndled, for at få vist den rette vej til destination.

Den indbyggede GPS fungerer også rigtig godt til løbeture, da den er kompakt, let og tilgængelig at se på, når den er på dit håndled.Det er godt i modsætning til for eksempel din mobil, som bare ligger og roder rundt i lommen for hvert skridt du tager på din løbetur.

GPS’en kan også gemme dine løberuter, så du altid kan finde dem igen – og sammenligne dine løbeture med andre løbeture, du har været på!

 

Fitness tracker

I forlængelse af den fornævnte løbetur, skal det nævnes, at et smartwatch også kan tilbyde skridttæller, pulsmåler og hastighedsberegning på din løbetur.

For at det ikke skal være løgn, fortæller uret dig også, hvor mange kalorier du har forbrændt.