Sponsoreret

Der kan være mange gode grunde til at have brug for træpiller. Hos Dansk Træmel kan du få dem til en god pris og lavet af en dansk producent.

Hos Dansk Træmel kan du være sikker på at få træpiller, der er lavet af en lokal, dansk producent, til en god pris og nogle, der er lavet af danske råvarer. Kvaliteten er i top, og så er den ensartet, som man kan forvente det af et godt, dansk produkt.

Du kan både få træpiller i 6 mm og 8 mm, og de hedder bare “Danske Træpiller”. Hvis det er træpiller, du plejer at fyre med, så kan du nu få dem til en meget skarp introduktionspris. Du kan blandt andet få en hel palle danske træpiller af 960 kg til 2.199 kroner. Træpillerne sælges også i big bags og løsvægt.

Derudover kan du også få briketter af 100 procent bøgetræ, og her får du 96 pakker af 10 kg. til kun 2.500 kroner. Når du køber dansk biobrændsel, så er du med til at hjælpe miljøet, det er nemlig grøn energi. Dansk Træmel forsøger at intensivere deres indsats på området både via et udvidet produktprogram, en udvidet markedsføring, en sikkerhed omkring levering, en styrket konkurrenceevne og grøn energi. Du kan læse meget mere på siden, og du skal være mere end velkommen til at kontakte Dansk Træmel, hvis du er i tvivl om noget.