Sponsoreret

Mangler du noget folie til dit whiteboard eller ophængning andre steder? Det er en smart måde at hænge ting op på og hos Easytech kan du finde et stort udvalg.

En stribe magnettabe, der er selvklæbende, og som man så kan hænge hen over et whiteboard. Eller som kan klippes i stykker og klistres bagpå papirer eller lignende. Det er måske ikke helt til at forstå, hvorfor det skal være så smart, men om ikke andet så fungerer det ekstremt optimalt til at hænge mange ting op på en tavlen ved siden af hinanden. Og så er det en meget elegant måde at gøre det på.

Easytech har folie i både ark og rulle. De har blandt andet magnetfolie 1861-00 med selvklæbende bagside til at klippe i passende stykker og sætte bag på karton, papir etc. som ønskes ophængt på metalflader eller f.eks. whiteboards. 

Hvis du er i tvivl om noget, så må du altid kontakte Easytechs kundeservice, så vil de gøre alt, hvad de kan, for at hjælpe dig bedst muligt på vej. De er e-mærket og så har de en god rating på Trustpilot, hvilket vidner om, at tilfredsheden fra brugerne er stor.