Sponsoreret

Lydforhold og trivsel går hånd i hånd på arbejdspladsen. Tavle og Akustikspecialisten laver gerne en god løsning på jeres arbejdsplads, så akustikken kommer i orden.

Støj på arbejdspladsen gør, at vi taler højere, og så bliver det overordnede lydniveau blot højere og højere. Det har meget at sige for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, og det kan faktisk i sidste ende gøre os syge. Politiken skriver blandt andet, at tre ud af fire lærere arbejder i så meget støj, at de får hovedpine og er trætte.

Akustikforholdene kan spille en afgørende rolle på arbejdspladsen. Lyd spiller en stor rolle for såvel koncentrationen som for kommunikationen, og det gælder både i konferencelokaler og for den individuelle arbejder. Enhver afbrydelse koster tid og fokus, og her kan det blandt andet være en idé med rumdelere, sådan at der kan formes separate arbejdspladser, der kan være en nødvendighed for fuld koncentration og fokus på produktivitet

Tavle og Akustikspecialisten har mange forskellige metoder at lave god akustik. Blandt andet har de nogle moderne, hængende rumdelere fra Plaid. De opfylder kravene, som du måtte have til en typisk rumdeler i forhold til lydabsorbering men sætter samtidigt en ny standard for absorberkategorien. Du kan også få lydabsorberende plader på væggene i mange forskellige farver, sådan at det kan pifte kontoret lidt op.

I kan også få lydabsorberende telefonbokse fra DOMO, sådan at I kan få nogle uforstyrrede telefonsamtaler.