Sponsoreret

Dukker fra Our Generation passer til de lidt større piger fra 4 år og op. De stimulerer både børns fantasi, følelsessanser og sprogfærdigheder.

Der er noget med piger og dukker. Mange piger bliver tiltrukket af de fine små ansigter og kroppe, som de kan give tøj på, snakke til og passe på. For nogle bliver det næsten en slags veninde, som de kan style og samtidig passe på, som var det deres eget barn.

Our Generation har lavet en fin serie af dukker og tilbehør, som passer til de lidt større piger fra 4 år og op. De har i mange år været meget populære blandt amerikanske piger, men først i efteråret 2014 kom de til Danmark.

En Our Generation dukke bliver lavet i høj kvalitet til rimelige priser, og så er de hele 46 cm høje, hvilket betyder, at det hører til kategorien “de store dukker”, som appellerer til større piger. Deres ansigtsudtryk er livagtige, de har en blød krop, og så kan de stadig stå selv, så de på den måde har en høj “krammeværdi”. De er lavet som små kopier af piger, så de har langt hår, der kan sættes på alle mulige forskellige måder, de har deres egen personlighed og tilbehør, og så kan man altid få nyt tøj til dukkerne.

Hos Monito.dk finder du et stort udvalg af dukker og dukketøj til Our Generation-dukkerne, og det er uanset om det er dukker med hår, der kan vokse, heste med tilbehør eller en frisørstol, til når dukkerne skal styles. Find det hele på siden.