Sponsoreret

Ikke alle tilstandsrapporter er grundige nok, og der viser sig at være fejl på mange af dem. Derfor skal du overveje, hvem du får til at lave den. Mk consult byg har stor erfaring i branchen.

Når du skal sælge din bolig, kan det være en rigtig god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport. Det gælder uanset om det er dit parcelhus, sommerhus, din ejerlejlighed eller noget helt andet. En tilstandsrapport er en rapport, der beskriver bygningens faktiske tilstand på salgstidspunktet.

Grunden til, at et sådant dokument er vigtigt, er, at du som sælger opnår større tryghed ved overdragelsen af huset, hvis du ved, at bygningens faktiske tilstand er beskrevet i detaljer. På den måde kan du nemlig tegne en ejerskifteforsikring, som gør, at du ikke skal hæfte for eventuelle skjulte skader i boligen, og du bliver således frigjort for udgifter på den front i hele 10 år.

Faktisk er det frivilligt at få lavet en tilstandsrapport, men det bliver gjort ved størstedelen af alle danske bolighandler, fordi det er sikrest for begge parter ved et hussalg. Men der er desværre fejl i op mod hver anden tilstandsrapport. Det skriver BTi januar i år. Her finder du også en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger et firma til at få lavet en tilstandsrapport.

Mk byg consult tilbyder at udarbejde en tilstandsrapport på din bolig. De har mere end 20 års erfaring i branchen, så her er du sikret grundighed og kvalitet, og du behøver ikke at være bange for, at der er noget, er bliver overset. Du må endelig kontakte dem, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.