Sponsoreret

Mange hospitaler og sygehuse i Storbritannien har allerede fået installeret den anerkendte løsning Trend CTS anlæg. Og efterhånden finder det smarte system, der fungerer som en energibesparende løsning, også vej til Danmark.

Pålidelige og vedholdende besparelser må naturligvis være at foretrække for danske virksomheder – både offentlige og private.

Det kan lyde som logik for burhøns, men det er langt fra alle, der har hørt om den innovative løsning, som Trend i samarbejde med danske elektrikerfirmaer tilbyder. Kort fortalt går systemet ud på, at virksomheder skal opnå besparelser på forbrugsomkostningerne til energi, og det gøres ved hjælp af et Trend CTS anlæg.

Løsningen er populær i Storbritannien, fordi den virker og er driftsikker. Og så har resultaterne vist, at virksomheder typisk sparer mellem 15 og 25 % på energiforbruget ved at tage systemet i brug.

CTS er en forkortelse for Central Tilstandskontrol og Styring, og den betegnelse dækker over, at det med et CTS anlæg bliver muligt at styre, kontrollere og overvåge mange rum og bygninger fra samme sted – og selvfølgelig at nedbringe energiforbruget i de rum eller bygninger, hvor det kan lade sig gøre.

Indtil videre er Trend CTS anlæg den hidtil bedste og mest energibesparende løsning inden for denne måde at arbejde med energi.