Sponsoreret

Med et bakkamera i din bil får du et godt billede af, hvad der er bag dig – en visning, som et bakspejl bare ikke kan levere. Uanset om du er sikkerhedsbevidst, ønsker at holde øje med noget, når du bakker, eller bare har en dårlig vane med at ødelægge kofangere, er installation af et bakkamera i din bil altid en god idé. Det store spørgsmål er så: hvad er det bedste bakkamera for dig?

Valg af bakkamera

Der findes et hav af forskellige typer af bakkameraer, så du skal finde frem til netop den model, der er rigtig for dig. Bakkameraer kan i dag fås i forskellige størrelser, varianter, modeller samt med en lang række funktioner. Det kan eksempelvis være vandtætte kameraer med parkeringslinjer til nattesyn og meget mere.

Du finder alt lige fra de helt simple løsninger, som er rigtig gode til personbiler. Her er der typisk tale om et enkelt, mindre kamera. Du kan ydermere finde mere avancerede løsninger, hvor bakkameraerne har en meget høj opløsning og vidvinkel i kameraerne, hvilket især er velegnet til lastbiler og større køretøjer.

Husk at tjekke bilens spejle
Husk, at et bakkamera ikke er en erstatning for bilens spejle. Det er et supplement til at køre sikkert og parkere som en professionel. Og selv hvis du betragter dig selv som en professionel, har alle dårlige dage. Derfor skal du sørge for, at du altid bruger dit bakkamera sammen med dine spejle, så du er sikker på, hvad der sker bagved dig.