Sponsoreret

Måske du leder efter det helt rigtige tilbehør til dit høreapparat, som eksempelvis en mikrofon, ekstra batterier eller vedligeholdelsesprodukter? Japebo.dk har et stort udvalg af høreapparater og tilhørende tilbehør fra Phonak.

Phonak er en global leverandør af høreapparater samt tilbehør og vedligeholdelse til høreapparater. Phonaks produkter er at finde i over 100 lande verden over, og de er en anerkendt virksomhed, der altid er på forkant med den nyeste teknologi inden for udviklingen af høreløsninger.

Japebo forhandler et stort udvalg af Phonak tilbehør til høreapparater, og de har efterhånden eksisteret i over 70 år, hvilket gør, at de er en af de førende virksomheden til udvikling af produkter til hørehæmmede. Hvis du har et særligt behov, så kan du derfor helt sikkert finde en løsning fra Phonak hos Japebo.

Japebo har et bredt udvalg af trådløst tilbehør til høreapparater fra Phonak, hvilket eksempelvis kan være mikrofoner til at kunne forbinde dine høreapparater til dit tv eller til bedre at kunne følge med i samtaler. De har selvfølgelig også ekstra batterier, som det er vigtigt, du altid har liggende. Derudover har de også et omfattende sortiment af vedligeholdelsesprodukter fra Phonak, hvor du kan finde alle de produkter, som er nødvendige for en optimal rengøring. Det er nemlig enormt vigtigt for høreapparater, at de bliver vedligeholdt, sådan at de holder længst muligt og for at du får den optimale virkning ud af dem. Der findes selvfølgelig også produkter, der løser det hele på én gang såsom Phonak Charger Case, der både er oplader og tørreboks. Find det hele her: https://japebo.dk/produkter/3-phonak/