Sponsoreret

I dag ejer rigtig mange en opvaskemaskine – og det er ikke en overraskelse. Selvom du stadig er nødt til at fylde og tømme maskinen, slår det stadig at skulle vaske alle tallerkener, glas og bestik op i håndvasken.

En moderne opvaskemaskine er meget effektiv og bruger også langt mindre vand og energi end en opvask, så det kan spare dig både tid og penge. Til gengæld skal du være opmærksom på, at du ender med at købe den bedste opvaskemaskine til dine behov.

Hvilken type opvaskemaskine skal jeg vælge?
Det første, du skal overveje, er hvilken type opvaskemaskine, der skal ind i dit hjem. Der findes både opvaskemaskiner til indbygning, opvaskemaskiner til integrering, fritstående opvaskemaskiner, smalle opvaskemaskiner og bordopvaskemaskiner. Valg af opvaskemaskine afhænger af, hvad du har plads til derhjemme, samt hvor maskinen skal placeres henne.

Andre ting du skal overveje
Når først du har fundet frem til den specifikke model, der skal ind i dit køkken, er der andre ting du skal være opmærksom på. Eksempelvis er det en fordel at tage et kig på opvaskemaskinens energimærkning. Ønsker du en maskine, der hverken forbruger meget energi eller vand, er det en fordel med en model med energimærkningen A eller derover.

Samtidigt skal du tage et kig på kapaciteten, så du er sikker på, at der er nok plads i maskinen til din husstand, mens støjniveauet også er en vigtig faktor. Her skal du være opmærksom på, at en normal samtale har et lydniveau på omkring 60 dB. Find en opvaskemaskine her: https://elsalg.dk/hvidevarer/opvaskemaskine.