Sponsoreret

Er du på udkig efter en løsning, som kan aflaste dig i hverdagen?

Måske står du og mangler et redskab i din hverdag, der kan hjælpe dig med at optimere og aflaste dine eller jeres forskellige arbejdsgange på jobbet. Måske et produkt som kan hjælpe til med mobilisering af enkelte borgere. Hos immodenmark.dk finder du et stort udvalg af forskellige professionelle hjælpemidler, som hjælper til med blandt andet at aflaste tunge fysiske løft og dermed skåne kroppen for en unødig tung belastning.

Immo Denmark er en dansk virksomhed, som producerer mobilitetshjælpemidler til blandt andet rehab-, sundheds-, bygge-, service- og industrisektionen. Målet er at afhjælpe eventuelle skader og at forebygge immobilitets problemer. Virksomhedens mission har lige fra starten, for 50 år siden, været at give ethvert menneske den absolutte frie bevægelighed, uanset hvad det enkelte menneskets udgangspunkt må være.

Det udgangspunkt er stadig den dag i dag virksomhedens DNA og derfor stadig den tilgang til solide løsninger, der bliver arbejdet ud fra, når nye produkter skal udvikles.

Virksomheden har gennem de sidste 50 år produceret brugertilpassede løsninger, som er i stand til at hjælpe arbejdsmiljøet på forskellige arbejdspladser, primært sundhedssektoren. Gennem et åbent og ærligt samarbejdsforhold producerer den danske virksomhed højkvalitetsprodukter til deres kunder.

Produkterne indebærer blandt andet elmotorer til kørestole, lifte til plejeområdet samt forskellige motor løsninger, der kan hjælpe til med at optimere forskellige arbejdsgange og et krævende arbejdsmiljø i mange forskellige servicefag.

Vil du se mere til Immo og mere til deres mange produkter, så kan du læse mere om, hvordan produkterne kan afhjælpe dig i din hverdag her hos Immodenmark.dk.