Sponsoreret

Leder du efter et godt batteri til børnenes fjernstyrede biler eller til hjemmets mange andre bærbare enheder? Så er lithium batterier noget, som kan levere forholdsvis høj strøm i længere tid end mange andre kendte batterier. Elektronik-lavpris.dk har et stort udvalg af lithium batterier.

Hos Elektronik Lavpris finder du et stort udvalg af forskellige lithium batterier, som alle passer til dine fjernbetjeninger, børnenes elektriske tog, forskellige kameraer og lommeregnere og mange andre produkter, som du har i hjemmet.

Køb dine batterier online

Elektronik Lavpris forhandler mange forskellige slags batterier blandt andet også lithium batterier. Fælles for dem alle er, at de kan oplades mange gange, faktisk helt op til mellem 500-1000 gange, alt afhængig af, hvordan batteriet bruges. Lithium batterier findes i mange af de ting, vi omgås med i hverdagen. De findes nemlig i din mobiltelefon, elbilen og i dit digitalkamera. Batterierne er især smarte, fordi du har mulighed for at oplade dem rigtig mange gange.

Et lithium batteri har et indbygget BMS-system, hvilket er den måde batteriet, fungerer på. BMS-systemet er den teknologi og elektronik, der styrer de mange celler, som batteriet er sammensat af. Denne teknologi er vigtig for, hvor lang tid dine lithium batterier kan holde, og for hvor meget kraft det enkelte batteri har. Lithium batterier har som sagt et BMS-system indbygget i batteriblokke. Det betyder, at batteriet er opbygget af moduler, hvor hvert modul har 2,5KWh. De bedste systemer i et lithium batteri kan udbygges til 48KWh.

Foruden lithium batterier kan du hos Elektronik Lavpris naturligvis også få andre batterier. Med et lithium batteri risikerer du ikke at løbe tør for strøm igen.