Sponsoreret

Står du og skal flytte i ny bolig, hvor der trænger til nye radiatorer, eller trænger dine nuværende til at blive skiftet ud? Hos VVSnetsalg.dk finder du et stort udvalg af både kompakt- og standardradiatorer samt lavkonvektorer. Tag et kig og find den radiator, der passer til dine behov.

Kun de bedste producenter

Selvom det er forår, og sommeren kommer tættere og tættere på, er det nødvendigt med radiatorer i hjemmet, så man kan holde varmen. Mange af os har prøvet at sidde pakket ind i tæpper, hvis radiatoren har svigtet, eller hvis den er gammel og bare ikke vil varme rummet op, som den før gjorde. Hos VVSnetsalg.dk kan du finde splinternye radiatorer fra de bedste producenter, herunder blandt andet Rio, Purmo, Eurorad og Kermi, og så er priserne overkommelige, fordi alle fortjener et varmt hjem. 

Radiatorer i flere størrelser og designs

Når du tager et kig på VVSnetsalg.dk finder du et bredt udvalg af radiatorer. Du kan vælge mellem kompakte eller standard radiatorer, lavkonvektorer eller elradiatorer, alt efter hvad der opfylder dine behov. Standardradiatorerne kender de fleste, mens den kompakte er en lidt nyere og mere moderne version med rist foroven. Lavkonvektorerne er ganske enkelt lave radiatorer, der er oplagte til steder, hvor pladsen er trang, såsom ved store vinduespartier. Alle modeller fås i forskellige størrelser med en højde, der blandt nogen af modellerne, starter ved 300 mm og op til 900 mm. Ønsker du en radiator i anden farve end den klassiske lyse, kan du mod tillæg ønske den farve, som passer i dit hjem. Kig forbi, så du hurtigt kan få varmen igen.