Sponsoreret

Siden 1916 har BMW været på bilmærkekortet, og fabrikanten er uden tvivl anerkendt for sin sans for kvalitet og udseende. Nu har du mulighed for selv at få oplevelsen med din egen BMW. Hos Fleggaard Auto finder du et stort udvalg af BMW leasing inkl. forsikring og service.

Suveræn kvalitet

Har du altid haft en drøm om at eje en BMW, men har pungen ikke været helt enig i drømmen? Nu har du alligevel muligheden for at prøve selv at have en BMW. Fleggaard Autos store udvalg af biler gør det nemlig muligt at finde lige præcis den model og størrelse, som du drømmer om, og som passer til dine behov. BMW er kendt for sin gode kvalitet indenfor komfort, så uanset hvilken du falder for, er du sikret en bil i allerhøjeste kvalitet.

Ingen uforudsete udgifter

Den høje kvalitet lader sig ikke falde, fordi der er tale om en leasing-bil. Fleggaard Auto er nemlig bevidst om hver bils historik, så du trygt kan indgå en leasingaftale. Ønsker du en bil, hvor der er plads til dig og din partner eller et par venner, er det med at gå på opdagelse blandt de helt smarte modeller. Er du i stedet mit i familielivet med partner og børn, er der også større biler at vælge mellem, hvor der også er plads til en masse bagage. Når du leaser en BMW hos Fleggaard Auto slipper du desuden for besværet med uforudsete udgifter, idet både service og forsikring er inkluderet i prisen. Grib muligheden og få dit livs køreture i en BMW.