Sponsoreret

Hvis du er vild med golf, så lad ClassicGolf stå for din næste golfferie, så du kan få lige præcis den type rejse, du drømmer om. 

Kunne du tænke dig at komme lidt væk fra hverdagens strabadser og de vante rammer? Golfsæsonen er ovre, men det er den ikke, hvis du kommer lidt væk fra kolde og mørke Danmark.

ClassicGolf arrangerer golfrejser, der er fyldt med masser af forskellige oplevelser rundt i hele verden. Du kan tage vennerne med på en dejlig rejse, hvor I blandt andet kan opleve Dubai, Mallorca eller et helt tredje sted.

Hvis du spiller golf i Dubai, bor du på store, flotte luksushoteller, spiser på gode restauranter, får stillet shopping-trangen i de moderne stormagasiner og spiller golf på nogle af verdens bedste golfbaner.

ClassicGolf er et dedikeret rejsebureau, der sætter sine gæsters behov i fokus på deres golfrejse og tilbyder skræddersyede golfrejser rundt i hele verden. De er fokuserede på at levere branchens bedste service til markedets bedste priser. De samarbejder med nøje udvalgte hoteller for at sikre, at deres krav til kundeservice også bliver opfyldt af hotellerne.

ClassicGolf har vundet World Golf Award for bedste danske rejsebureau i 2017 og igen i 2018.