Sponsoreret

For at børn sover godt, skal der være styr på blandt andet tre essentielle ting. En af de ting handler om at få den rigtige dyne, og det kan du få hos Eurotex.

De små har ikke altid den mest stabile nattesøvn, og det kan der være forskellige forklaringer på. Men her er især tre ting, du kan sørge for at have styr på.

  1. Sørg for at have mørklægningsgardiner, der gør rummet mørkt, sådan at lyset ikke kommer til at snyde de små til at tro, at det er tid til at stå op.
  2. En god dyne hjælper på mange ting, for det er meget vigtigt ikke at have det hverken for varmt og koldt, og børn hører ofte til dem, der har det lidt ekstra varmt. Derfor kan det være en god idé at få en moskusdyne, der er lavet til varme personer, der har det varmt om natten. En moskusdyne er ikke bare en “dyne”og Eurodun laver mange forskellige typer af moskusdyner, for at der er en dybe til alle mulige forskellige typer mennesker.
  3. Sørg for at læg dit barn i seng samme tid hver aften, og så må de ikke få for meget at spise lige inden sengetid. Hold dig gerne til tidlig aftensmad og ikke mere efter det.

Se meget mere om udvalget af dyner hos Eurotex og find information om den enkelte dyne.