Sponsoreret

Mangler du en ny computer? Og er du i tvivl, om du skal investere i en bærbar eller i en stationær computer? Det kan vi godt forstå. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge typer. 

Hvis du er usikker på, om du skal købe den ene eller den anden model, finder du her de største fordele ved begge typer. Det kan forhåbentligt hjælpe dig med at træffe det bedste valg for dig. Hos Wupti.com finder du et stort udvalg af computere.

Fordele ved bærbare computere

Fordele:

  1. Bærbarhed

Bærbare computere er kompakte. Således kan du nemt tage en bærbar fra sted til sted, eller du kan bære den i en taske. En bærbar computer er gode til brug på farten på grund af dens bærbarhed.

  1. Nem opsætning

Bærbare computere er nemme at bruge. Hvis du har en ny bærbar, skal du bare tage den ud af æsken og trykke på tænd/sluk-knappen. Så kan du gå i gang med at bruge den. 

  1. Kan bruges på farten

I og med at en bærbar computer ikke altid behøver at være tilsluttet til strøm, kan den bruges på farten. På den måde kan du arbejde og så videre når som helst og hvor som muligt.

Fordele ved stationære computere

  1. Processor

Processoren (også kaldet CPU) er en lille smule større sammenlignet med en bærbar computer. Det betyder, at den er kraftigere end processoren på en bærbar computer. Det kan være en fordel alt efter, hvad du ønsker at bruge din computer til.

  1. Skærmstørrelse

Skærmen på en stationær er ofte større i forhold til en bærbar computer. Dette gør stationære computere meget fleksible med hensyn til brug. Du kan nemlig bruge den til mange ting, da du ikke er begrænset af skærmstørrelsen.