Sponsoreret

Der findes efterhånden et væld af muligheder, når det handler om en elektronisk cigaret. Helt generelt kan e-cigaretterne opdeles i 3 forskellige typer; pod kits, e-cigaretter for begyndere og avancerede e-cigaretter til den erfarne damper.

 

Vælger du et podsystem, får du en lille kompakt e-cigaret, der er nem at komme til, og som ikke kræver den helt store viden om damp Fordelen er nemlig, at langt de fleste pod-kit e-cigaretter allerede er fyldt fra starten, hvilket gør det nemt og simpelt at komme i gang.

 

E-cigaretterne består af tre dele som alle er nødvendige, for at få en god damp oplevelse. En af delene er et lille batteri, der sørger for at bringe e-væsken i kog, som så bliver til damp. Coilen er den del der varmer væsken op, og til sidst er der væskebeholderen, der som navnet siger, er der hvor den valgte e-juice kommer i.

 

Vil du bruge e-cigaretterne til at lægge cigaretterne på hylden, så er e-cigaretten et udmærket men også smart valg. For ved at bruge en e-cigaret til at kvitte smøgerne, kan du helt selv bestemme hvor meget nikotin der skal være i den væske du køber. Du kan også selv blande din egen væske, ved hjælp af selvblander, og på den måde stille og roligt, begynde at undvære den vanedannende nikotin, og hvem ved måske endda blive helt nikotinfri?

 

Lyder det som noget for dig, så prøv at slå et smut forbi Elekcig.dk´s store udvalg, og find en e-cigaret der matcher lige netop dit behov.