Sponsoreret

Business Intelligence er et værktøj, som mange moderne virksomheder gør brug af i dagens Danmark. Måske er du stødt på forkortelsen BI flere steder og ønsker nu en bredere viden om emnet. BI eller Business Intelligence hjælper danske virksomheder med at blive klogere på den data, de indsamler.

Business Intelligence kort og godt

Kort og godt handler Business Intelligence om at omdanne den rå data, som mange virksomheder ligger inde med om deres firma, til et meningsfuldt overblik. Dette kan bruges i forbindelse med at optimere virksomheden.

Slutresultatet er altså, at du bliver præsenteret for det overblik, som systemet har skabt. Ud fra dette slutresultat kan du træffe beslutninger for din virksomhed, der er baseret på fakta. Dette kan være med til at effektivisere din virksomhed meget mere, end hvis du gætter dig frem.

Et overblik ned til den mindste detalje

Med Business Intelligence får du et overordnet indblik i din virksomhed helt ned til den mindste detalje. Det er derfor, at mange danske virksomheder benytter sig af BI. Du får nemlig indsigt i, hvordan du kan arbejde både strategisk, taktisk og operationelt med virksomheden.

Som ledelse kan du ved hjælp af det overblik, du får, finde ud af hvilken retning, du skal gå for at fremme virksomheden bedst muligt. Det kan godt være, at du har en fornemmelse for det, men du bliver via BI bekræftet i din fornemmelse ved hjælp af oplysninger baseret på fakta.