Sponsoreret

At have en videomarketingstrategi er noget, der er nødvendigt for virksomheder i dag. Alle virksomheder kan drage stor fordel af at lave en explainervideo. Og det vil du finde ud af hvorfor, når du har læst disse grunde.

At læse vs. at se videoer
Hvem vinder denne kamp? Det gør videoer selvfølgelig. I dag vil de fleste langt hellere bruge tid på at se en explainervideo fremfor at læse tekster om dit brand, din virksomhed og dine produkter.

Ofte vælger folk de oplysninger, de vil se, baseret på, hvor let det er at tilgå dem. Så hvis du ønsker, at dit budskab rent faktisk skal fange din målgruppe, er video det mest oplagte valg.

Explainervideoer kan booste din SEO
En af de faktorer, som Google tager højde for i forhold til din placering, er den tid, besøgende bruger på din hjemmeside. Hvis dit publikum bruger mere tid på dit websted, sender det en positiv besked til søgemaskinerne, og det vil bidrage til, at dit indhold får en højere placering. Men hvad har det så med videoer at gøre?

Hvis du bruger en explainervideo på din hjemmeside, vil din målgruppe se den, når de klikker ind på hjemmesiden. Dette øger den tid, som de er på din side.

Explainervideoer er fantastiske til at forklare produkter og ydelser
Der er nogle koncepter, der skal forklares på en krystalklar måde. Dette er blandt andet, hvad du tilbyder, og hvordan det hjælper din målgruppe. For denne slags ting er tekst ikke altid nok. Og dette er endnu en god grund til at inkorporere explainervideoer på din hjemmeside samt i din markedsføring. Læs mere om explainervideoer her.