Sponsoreret

Gør arbejdet lettere, når der skal transporteres, flyttes og læsses varer. Som både privatperson og som virksomhedsejer bliver der ofte flyttet rundt på store og tunge ting. Med en palleløfter undgår du et hold i ryggen og du undgår hårde løft, da den hjælper dig med at større og tunge ting.

Billig palleløfter

Der findes et stort udvalg af palleløftere på markedet. Her finder man både palleløftere, der egner sig til kvartpaller og til europaller. Skal man ud og investere i en palleløfter afhænger det selvfølgelig af formålet, og hvad den skal bruges til. Hos AJ Engros finder man et stort udvalg af palleløftere og pallestablere til konkurrencedygtige priser, uden der bliver gået på kompromis med kvalitet og stabilitet.

Elektrisk palleløfter

En el palleløfter gør det let at flytte paller og produkter på eksempelvis et lager eller i et supermarked. Især ved tungere palletransport er denne type palleløfter især god, da den sparer føreren for det hårde fysiske arbejde, som det kan medføre. Dermed sikrer man samtidig førerens fysiske helbred.

Palleløfter med hjul

En palleløfter med nylonhjul er med til at sikre et optimalt greb mod gulvet og underlaget. Hjulene er med til at skabe de mest optimale kørselsforhold, da de står ekstra godt fast på både våde og tørre overflader. Dette øger dermed sikkerheden for både godset på palleløfteren samt medarbejderen der betjener køretøjet.

Søger du en billig palleløfter online? Så har AJ Engros et bredt udvalg som passer til alle behov.