Sponsoreret

30 års erfaring skal man ikke kimse ad. Audix producerer lydudstyr, der er i verdensklasse, og du kan købe det hos ascon.dk.

Audix har mere end 30 års erfaring med at producere lydprodukter i verdensklasse, og de arbejder både med design, udvikling og produktion af lydudstyr i høj kvalitet i hele verden.

Audix tør satse og arbejde med grænserne for, hvad der er teknologisk muligt rent lydmæssigt. De vil nemlig rigtig gerne udvikle deres produkter på en sådan måde, at de altid er optimeret med den nyeste viden og teknologi på området.

Ascon arbejder professionelt og troværdigt. De er glade for at kunne tilbyde et stort udvalg med lydudstyr fra Audix, hvor du blandt andet finder robuste og holdbare mikrofoner til instrumenter som trommer og blæseinstrumenter. De forhandler også trådløse mikrofoner fra Audix, som er optimale til sang og live vokal, og hvis du leder efter det helt rigtige udstyr til den helt rigtige lyd, så skal du gå efter Audix.

Uanset hvor meget du ved om lydudstyr, så kan Ascon guide og hjælpe dig, sådan at du får det, du leder efter. De er nemlig ikke interesserede i, at du får noget hjem, som ikke er det, du havde brug for.

Dagen efter din bestilling skal du helst have modtaget dine varer, og så leverer Ascon altid hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at bruge dit nye professionelle lydudstyr.