Sponsoreret

Gør arbejdspladsen digital på den fede måde med et brugervenligt intranet. Det vil Intraactive.dk gerne hjælpe dig med.

Intranettet kan være udskældt mange steder. Ganske enkelt fordi de ofte kan være noget uoverskueligt og svært at lære at bruge. Men ikke desto mindre så kan et intranet sagtens laves på en enormt brugervenlig og lækker måde, sådan at din arbejdsplads bliver digital på den fede måde.

IntraActive er altid up to date med den nyeste teknologi, hvilket betyder at deres kunder kan holde sig på forkant med den moderne, digitale arbejdsplads. Når man moderniserer sin digitale arbejdsplads med IntraActive, bindes teams tættere sammen og kommunikationen forstærkes. IntraActive kan tilpasses måden du og dine kolleger arbejder på og giver jer frihed til at samarbejde i dagligdagen.

Hvis ens kommunikation skal være effektiv, så kræver det, at man har de helt rette værktøjer til det for at kunne nå ud til flere brugere, for at skabe nem adgang til information og for også at sikre den information, der er relevant. Du kan også sørger for at engagere dine medarbejdere når de er på farten, fordi I kan få IntraActive som mobil app, der er tilgængelig i App Store og via Google Play.