Sponsoreret

Håndter stress og bevar den psykiske sundhed med et foredrag om stress af konsulent og forfatter Birgitte Dam Jensen.

Foredragsholder, konsulent og forfatter til bogen: ”Bevar dig selv- robust i en uforudsigelig fremtid”, Birgitte Dam Jensen vil gennem sit foredrag om stress, hjælpe deltagerne med at blive bedre til at håndtere og forstå stress i en travl hverdag, samtidig med at man kan bevare sig selv.

På den ene side er mennesket ikke i stand til at leve uden stress, og den kan være en god ven i nødens stund. På den anden side kan stresstilstanden udvikle sig til en regulær trussel for helbredet og livskvaliteten. Men hvornår er stresstilstanden god for os? Hvornår og hvordan bliver den dårlig for os? Og hvilke symptomer skal man holde øje med? Dette og meget mere, er noget som Birgitte vil svare på gennem foredraget, der bliver holdt sammen af videnskabeligt fakta, den nyeste forskning, samt humor.

Konsulent, forfatter og meget mere

Birgitte Dam Jensen, der er forfatter til bogen ”Bevar dig selv”, blev i 2017 nomineret til årets Ledelsesbog. Ledelse er netop noget, som hun har en del erfaring med, da hun blandt andet har undervist et bredt udvalg af mennesker i robusthed i mange år.

Alt i alt har hun mere end 15 års erfaring på området, hvor hun har undervist og trænet alt lige fra soldater til skuespillere, ledere og politikere, i at fastholde det bedste og sundeste i sig selv, når de er under pres.