Sponsoreret

Uanset om det gælder service, reparation, produktivitetsforbedring eller noget helt tredje, når det gælder værktøjsmaskiner, så har CNC landets dygtigste team af teknikere.

CNC er ofte dem, som kunderne ringer til, når deres CNC-maskine er brudt ned. Men de kan også komme tidligere ind i forløbet, hvis du er den type, der tænker mere langsigtet, for så kan CNC blive involveret i maskinens drift, når det eksempelvis gælder styring, ombygning eller installation af automatiserede løsninger.

CNC har 20 års erfaring med servicering af spåntagende værktøjsmaskiner, og det gør, at de har et enormt stort kendskab til alle typer maskiner. Derudover arbejder store virksomheder som Siemens og Heidenhain også sammen med CNC. Selvom hovedkontoret ligger i Hedensted, så servicerer de nemlig kunder over hele landet med døgnservice året rundt.

En fusion mellem tre virksomheder endte med at blive til CNC.DK. Det er virksomheder, som hver især har over 20 års erfaring med service, vedligehold og ombygning af værktøjsmaskiner.

CNC.DK og Flextek er ejet af AB Sigfrid Stenberg sammen med en gruppe skandinaviske virksomheder, hvor alle netop beskæftiger sig med  spåntagne værktøjsmaskiner.

Du kan læse meget mere om CNC på deres hjemmeside, og du kan ringe til dem døgnet rundt for at få hjælp.