Sponsoreret

Trailerforum tilbyder bl.a. 3 vejs tip-trailer med el-hydraulisk tip, og har et stort sortiment af nye 3-vejs tiptrailere, alle i en gennemført, stærk og robust kvalitet. Affjedringen er i særklasse takket være gennemgående aksler med parabolske bladfjedre og store bremsetromler med lukkede lejer.

Erhvervstrailere kan være til mange formål, og hos Trailerforum har vi et stort sortiment, hvor hver trailer har særlige egenskaber både i materiale, størrelse og lastevne. Uanset hvad dine krav er, står vi klar til at rådgive og vejlede, så du kan finde den rette trailer til dine behov.

ERFARING I PÅHÆNGSKØRETØJER – 3-VEJS TIP TRAILERE TIL ETHVERT FORMÅL
Hos Trailerforum har vi alt fra båd- og hestetrailere, maskintrailere, tiptrailere, 3-vejs tiptrailere, køle/frysetrailere til lukkede trailere, ligesom vi har et stort udvalg af tilbehør og reservedele til lige netop din trailer. Vi sælger både til private og til erhverv, og med 13 års erfaring i påhængskøretøjer står vi klar i vores butik i Hørning til at rådgive og vejlede på allerbedste vis, ligesom vi altid kan kontaktes via telefon og mail.

Du er velkommen til at kontakte os via telefon og mail. Spørg gerne efter kampagnemodeller på 3-vejs tip trailere.