Sponsoreret

Kalenderen siger lige nu december 2018, men der går forhåbentligt ikke længe før de første tegn på foråret dukker op. Men er din have klar til det?

Vi danskere bruger ofte mange timer i haven og går meget op i at haven er flot og fyldt med spændende træer, buske og blomsterbede. Det kan være et stort arbejde at holde haven ordentlig og derfor anvender mange spagnum til at forhindre det værste ukrudt. Der er ikke noget værre en ukrudt mellem alle de flotte blomster.

Sådan laver du et flot blomsterbed

Blomsterbedet er en af de elementer i haven, der kræver både arbejde og kærlighed, så man får det bedste og flotteste bed i sidste ende. Blomsterbedet kan laves på mange måder og kan både være høj- og lav bede med forskellige blomster. Her er det en fordel at anvende spagnum, fordi det forhindre unødigt ukrudt at sprede sig i det flotte bed.

Hvis du skal have det gode tilbud og være klar til foråret, så kan du købe spagnum hos shoppen haveglad.dk. Køb her allerede i dag, så du kan få det til en god pris og få det leveret hjem til din adresse. Du slipper derfor også for at tage en tur i dit havecenter.