Sponsoreret

Bruger du mange timer foran computerskærmen, og er skrivebordet bare i det hele taget din favoritplads? Mange sørger ikke for at have en god stol at sidde på ved skærmen, på trods af at det er vigtigt for vores siddestilling. Find en god kontorstol på ergopartner.dk.

Undgå smerter

Når du sidder på hjemmekontoret, er det ikke stolen, du koncentrerer dig om. Måske har du en almindelig spisebordsstol, eller måske har du en kontorstol. Du kan være heldig allerede at have fundet en kontorstol, der er helt perfekt for din krop, men hvis du ikke har, eller hvis du bare trænger til en ny, så kan du finde en ergonomisk kontorstol hos Ergopartner. Når vi sidder ved skrivebordet, er det det foran os, vi koncentrerer os om, og det er ikke altid, vi lige lægger mærke til, om bord og stol er helt, som det måske burde være. Mange kender til at være øm i nakken og måske lidt stiv i ryggen efter en dag på kontorstolen. Grunden hertil er simpel; din krop sidder dårligt.

Stole til alle kroppe

Hos Ergopartner finder du et stort udvalg at kontorstole. Der er forskellige størrelser, og så kan du få både med og uden ryglæn, alt efter hvad du skal bruge stolen til. Vælger du med ryglæn, er det med at finde det, der passer bedst til din ryg i forhold til højde og støtte. Yderligere kan selve højden på stolen justeres, og så har du mulighed for at vælge, om stolen skal lænes lidt frem eller tilbage. Mulighederne er mange, og det er bare at forsøge dig frem, så du kan finde den stol og den stilling, din krop har bedst af.