Sponsoreret

Har du og din familie problemer med akustikken i hjemmet? Er der for meget trafikstøj fra en nærliggende vej? Uanset hvilke problemer I måtte have med lyden, kan Eurofins miljø formentlig hjælpe jer, det kan nemlig foretage en måling af støj.

Professionelle støjmålinger i dit hjem

Oplever du og din familie for meget støj fra trafik, så er I ikke de eneste. Flere og flere steder i landet bliver der bygget nye motorveje og hovedveje, og det går nogle gange udover de nærliggende boligkvarterer, hvor støjen fra trafikken kan blive forstyrrende for beboerne. Det er der heldigvis råd for. Hos eurofinsmiljoluft.com kan du få fortaget støjmålinger i dit hjem, som kan være med til at fastslå, hvor lyden er kraftigst, og hvor der skal sættes ind for at nedsætte støjgener bedst muligt.

God akustik er også velvære

Er du en af dem, der har prøvet at bo i et hjem med dårlig akustik, ved du hvor forstyrrende det kan være for dagligdagen samt trivslen i hjemmet. Derfor er der nu indført regler i forhold til akustikken ved opførsel af nye beboelsesejendomme, for netop at undgå at folk flytter ind i en helt ny bygning, hvor akustikken er dårlig. Hvis du bor i et hus eller en lejlighed, hvor du er i tvivl om, hvorvidt akustikken er helt, som den skal være, er det måske en god idé at få foretaget en måling af professionelle fagfolk. Her er folkene bag eurofinsmiljoluft.dk et godt valg. De forstår nemlig vigtigheden af god akustik i hjemmet. Besøg deres hjemmeside allerede i dag, hvor du kan læse nærmere om, hvordan de kan hjælpe dig.