Sponsoreret

Hos ajengros.dk er det muligt at finde den helt rigtige lift, der passer til den slags arbejde, der skal laves på din bil.

Skal dit værksted have en opgradering, eller har din bil brug for et løft? Så er det AJ Engros, at du finder de bedste autolifte, der kan hjælpe med at løfte dine arbejdsopgaver i hverdagen. Den helt rigtige lift kan blive leveret til dit værksted, uanset størrelse og arbejdsopgave.

Ajengros.dk tilbyder et stort udvalg inden for autolifte, der inkluderer saxelifte, kørebanelifte og søjlelifte med én eller to søjler, der skal gøre det nemmere for dig og dine kollegaer at udføre de bedste resultater.

Saxelifte

Med en saxelift er I garanteret en nemmere og mere sikker arbejdsdag på arbejdspladsen. Alle saxeliftene hos ajengros.dk er CE godkendte og tilpasset de danske regler og standarder for sikkerhed. Det er ikke kun sikkerheden, der skal være på plads, når en saxelift er i brug- den skal også være stabil. Derfor er liften udstyret med en kraftig motor og en stabil konstruktion, som yder løftekapacitet.

Ajengros.dk leverer de autolifte, der gør din hverdag lidt bedre og mere sikker.