Sponsoreret

Siden vi startede med produktion af el scootere tilbage i 1967, har vi konstant været i udvikling.

Vi har løbende imødeset forespørgsler på alt fra standard behov, til prototyper og til skræddersyede og komplekse løsninger. Mange produkter er kørt ud af fabrikken på Friis Hansens vej siden 1967 – produkter og løsninger som har vist deres værd gennem de seneste 50 år.

Udvikling, komplekse systemer og nysgerrighed er vores kernekompetencer

Hos IMMO Danmark har vi haft en fælles målsætning om konstant at skabe løsninger til det enkelte menneske eller til generelt brug. Dette har gjort os til en af de ledende virksomheder i branchen og leverandør til virksomheder indenfor sundhed, rehab, bygge, service og industrisektoren.

I takt med øget fokus på arbejdsmiljøet, har vi oplevet en stigende efterspørgsel på vores løsninger, og vi bidrager gladeligt med vores kompetencer og viden.

Trods efterspørgsel fra ind– og udland holder vores produktion fortsat til på fabrikken i Vejle, og det kommer den også fremadrettet til. Løbende forsøger vi at udvikle vores viden såvel som vore medarbejderskompetencer. Hos IMMO Denmark har vi en konstant søgen efter rette ekspertise, men i høj grad også gennem komplekse systemer og investeringer i moderne produktionsfaciliteter. Vi bestræber os på at hæve niveauet og tilbyde de bedste løsninger til vores kunder.