Sponsoreret

Har du prøvet at have indbrud i din bolig? Det er en ubehagelig oplevelse at have ubudne gæster i hjemmet, som måske stjæler værdifulde ting. Med et Wifi overvågningskamera kan du via din telefon holde øje med, hvem der bevæger sig rundt i din bolig. 

En tryggere hverdag

Mange danskere har oplevet at have indbrud i hjemmet. Nogle en enkelt gang, mens andre har været ramt flere gange. Uanset hvor mange gange det er hændt, er det en oplevelse, vi alle gerne vil være foruden. Det kan også være, du aldrig har haft ubudne gæster, men måske frygter det, men måske kan et WiFi overvågningskamera hjælpe dig. Hos smartery har de et stort udvalg af WiFi overvågningskameraer i alverdens designs og med flere funktioner. Når du har bestilt et, og du modtager det, skal du blot tilslutte det din iPhone eller Android via app’en Smart Life. På den måde kan du nemlig hele tiden se, hvem der bevæger sig rundt i din bolig, blot ved at kigge på telefonen. Du kan også få overvågningskameraer, som du kan installere udendørs og måske skræmme ubudne gæster væk allerede på trappetrinnet. Det er da smart!

Kameraet ser alt

De forskellige WiFi overvågningskameraer hos smartery har indbygget motion detection. Det betyder, at indbrudstyve umuligt kan bevæge sig rundt i dit hjem uden at blive opdaget. Kameraerne har indbygget højtaler og mikrofon, og de kan optage. Yderligere har de infrarød IR Nightvision, som gør, at de også fungerer i mørke. Et WiFi overvågningskamera kan være med til at give dig en større tryghed, og skulle der komme ubudne gæster, er det en hjælp for politiet at have videomateriale.