Sponsoreret

Den spanske sydøstkyst er det hurtigst voksende golfområde i Spanien. Hvis Spanien er mål for din næste golfferie, så er Costa Blanca hjemsted for nogle af Spaniens bedste golfbaner. Kyststrækningen syd for Valencia har et mildt klima og 320 årlige solskinsdage. Derfor har ‘den hvide kyst’ da også i mere end fem årtier været blandt europæernes foretrukne rejsemål. En stor del af forklaringen er naturligvis, at klimaet gør det muligt at spille golf hele året.

Golfbanerne i Alicante – natur og kultur

Alicante byder på fremragende golfbaner i smuk og varieret natur, og der er både veletablerede baner og helt nye, designede baner at vælge imellem. Ved Costa Blanca i Alicante kan du vælge mellem hele 7 meget forskellige golfbaner, f.eks. La Marquesa Golf som er en flad parkbane med over 20 år på bagen. Font del Llop Golf Resort er derimod en let kuperet, nyere bane med åbne vidder og en frodig, vildtvoksende natur omkring den veltilrettelagte bane, med greens, hazards og fairways af høj kvalitet. Font del Llop Golf Resort, La Finca Golf og Las Colinas Golf er blandt de mest populære baner i Alicante.

Brede sandstrande, bjerglandskaber, små hyggelige kystbyer såvel som et bagland af fredfyldte pinjeskove og duftende citronlunde i kontrast til den okkerfarvede jord fuldender sanseoplevelsen.

ClassicGolf leverer ture til Golf i Alicanteog også golfrejser til golfbaner i hele verden. Golf i Alicante er blot een af flere solrige muligheder for at holde godt fast i køllen og blive på green’en året rundt.