Sponsoreret

Ringe fra Ole Lynggaard er ikke bare almindelige ringe. De har et unikt design og en fabelagtig kvalitet. Køb dine Ole Lynggaard-smykker hos Brodersen+Kobborg.

Der er almindelige ringe, der ligner hinanden, og så er der ringe, som er unikke, ikke ligner noget, man har set før, og som udstråler masser af personlighed. De eksklusive Ole Lynggaard ringe hører til sidstnævnte. Her er der tale om ringe, der har helt særlige former, farver, overflader og motiver. Det er tydeligt, at manden bag har fundet inspiration i naturen. Du finder både ringe, der ligner lotus-blomster, blade, slanger og blomster. Og manden bag, Ole Lynggaard, har rundet de 77 år og har derfor masser af erfaring med i bagagen. Firmaet har således eksisteret i 50 år. Og selvom der også har været krisetider i firmaet, så går firmaet stadig kun fremad. Det skriver magasinet alt.dk. Og de er tilmed også kongelige hofleverandører – noget, der særligt imponerer de udenlandske kunder.

Hos Brodersen + Kobborg kan du finde et stort udvalg af Ole Lynggaard ringe. De fås i mange forskellige stilarter og med mange forskellige designs. Fælles for ringene er dog det unikke præg, som man kun kan opnå, når en ægte guldsmed har siddet og lagt arbejde, personlighed og kærlighed i at skabe smukke ringe.