Sponsoreret

Adgang til pålideligt internet med en høj hastighed er afgørende for alle ejere af små virksomheder. En langsom hastighed begrænser din evne til at bruge internettet, når der er brug for det.

Med mobilt bredbånd får du en fleksibel og pålidelig internetløsning til en overkommelig pris. De fleste tror, at mobilt bredbånd kun er for dem, der bruger internettet til underholdning eller i sommerhuset. Men det er langt fra sandheden. Der er mange fordele ved mobilt bredbånd også for mindre virksomheder.

  1. Fleksibilitet

Mobilt bredbånd gør det muligt for iværksættere og mindre virksomheder at arbejde fra et hvilket som helst sted. Alt du behøver er et SIM-kort eller et USB-stik, der sikrer, at du kan få adgang til internettet, når behovet opstår. Fleksibiliteten hjælper dig med at holde styr på din virksomhed, da du med det samme kan modtage e-mails fra kunder og samarbejdspartnere m.m.

  1. Nem tilslutning

En anden stor fordel ved mobilt bredbånd er evnen til at få adgang til internettet på forskellige enheder. Du kan bruge et USB-stik eller et SIM-kort til at få adgang til internettet på din tablet, smartphone eller bærbare computer.

  1. Vælg mellem flere abonnementer

Der findes mange udbydere, der tilbyder mobilt bredbånd. De har hver især en række af forskellige abonnementer, der passer til virksomheder. Du kan derfor vælge et abonnement med en hastighed, som passer til dine behov. Desuden kan du få den mængde data, du ønsker. Mobilt bredbånd kan ydermere fås i flere prisklasser. Læs mere om mobilt bredbånd erhverv her.