Sponsoreret

Er du, som så mange andre, også på udkig efter håndsprit i en god kvalitet? Og gerne en håndsprit som lever op til de høje krav, der er om sikkerhed og rene hænder? Hos Lomax.dk finder du et stort udvalg af hånddesinfektion i form af håndsprit, spritservietter, gel og håndsæbe.

Hold dine hænder rene

Uanset hvilket et produkt du er ude efter, så har den danske virksomhed Lomax et stort udvalg. Det er selvfølgelig altid en god ide at have en god håndhygiejne, og særlig vigtigt er det lige nu, hvor vi alle sammen står overfor den modbydelige Corona eller covid-19.

Hånddesinfektion i forskellige former

Hånddesinfektion og rene hænder handler ikke altid kun om at vaske hænderne efter et toiletbesøg, inden madlavning eller hvis du har været en tur i haven. Det handler om at have rene hænder, og kan du ikke komme i nærheden af vand og sæbe, findes der en lang række andre produkter, som er nogle glimrende alternativer til en god omgang håndvask.

Hos Lomax er der rig mulighed for at finde nogle gode alternativer. Det kan blandt andet være flydende håndsprit på flaske eller spray, men det kan også være som tyktflydende gel eller smarte rengøringsservietter, der indeholder sprit.

Når du skal vælge en af de mange forskellige slags produkter, så er det en god ide at gå efter de produkter, som har en alkoholkoncentration på 70-85%. Disse er nemlig meget effektive imod bakterier og virus, som blandt andet Covid-19.