Sponsoreret

Hvis du er en lydnørd, så ved du, hvad du går efter, når du søger efter lydsystemer og lydudstyr. Du kan trygt stole på Alcons, der har stor erfaring med professionelt lydudstyr genne 16 år.

Alcons er et af Europas førende mærker inden for professionelle lydsystemer, så hvis du netop leder efter en højtaler eller udstyr dertil, hvor du kan være sikker på, at det er i orden, så er det sikre valg at vælge udstyr fra Alcons.

Uanset om det er til dit koncertsted, til dit band, til en skole eller til privat brug, så skal lyden være i orden. God lyd er essentielt for en god helhedsoplevelse, uanset hvad situationen er.

Alcons har siden 2002 lavet professionelle lydsystemer, og grundlægger Tom Back har gjort alt for at gøre Alcons til en af de største producenter i hele lyd-branchen. Med sig har han et stærkt hold af lydeksperter, der udvikler systemerne. Det har gjort Alcons til et verdensomspændende lydselskab, der blandt andet leverer lyd og højtalere til mange store steder i verden, blandt andet til Tysklands største premeriebiograf og Broadway i New York, Meget større bliver det ganske enkelt ikke.

Alcons er med andre ord lyden af kvalitet, og hvis det er den lyd, du går efter, så kan du helt sikkert finde det udstyr, du leder efter, hos alcon.dk.