Sponsoreret

dBTechnologies har gennem 25 år leveret avanceret lydudstyr til den professionelle musikbranche over hele verden, og du kan nu bestille lige præcis det lydudstyr, du har brug for.

De har masser af erfaring med at producere lydudstyr. Faktisk har producenten dBTechnologies leveret avanceret lydudstyr til musikbranchen gennem mere end 25 år, og de har høstet masser af anerkendelse for både innovative løsninger og høj kvalitet i alle årene.

I 1990 startede dBTechnologies deres rejse ind i det professionelle lydmarked med det mål at designe lydsystemer igennem innovation og elektronisk udvikling. Siden dengang er der sket rigtig meget, og tiden har budt på store successer med serier af fremragende højttalere og systemer, der har sikret mange gode lydoplevelser.

Websiden Ascon.dk tilbyder et stort udvalg af højttalere og lydudstyr fra dBTechnologies, da de har sammensat et bredt sortiment med alle de bedste serier, sådan at du kan få glæde af den fantastiske lyd, produkterne frembringer. Eksempelvis finder du den nye VIO-serie, som er dBTechnologies’ nyeste bud på lydoplevelser, men der der selvfølgelig også mange andre serier, sådan at du kan finde det udstyr, der passer bedst til dit behov.

Hos Ascon er du sikret høj service serveret med en professionelt tilgang til råd og vejledning. De går ind for at sikre dig hele løsninger, og de vil derfor vejlede dig på bedste vis, sådan at du får det, du er ude efter. Derudover tilstræber dig sig også at levere produkterne hurtigst muligt – gerne dagen efter, du har sendt din ordre, sådan at du ikke skal vente længere end højst nødvendigt på dit nye lydudstyr.