Sponsoreret

Sigma Process Engineering Aps hjælper med at fremstille de helt rigtige kompensatorer, der passer til din virksomheds behov.

Hos Sigma Process Engineering kan man få lavet den rette kompensator, hvad enten der er behov for en aksial, tværgående, vinkel eller en helt fjerde kompensator. Sigma fremstiller kompensatorer til udligning af tryk og vibrationer, samt mekaniske og termiske bevægelser som følge af temperaturvariationer i rørsystemer og industrielle anlæg.

Kompensatorbælge fremstilles som flerlagsbælge i forskellige stålkvaliteter og designs, der er tilpasset specielle krav og konditioner som AISI 321, 316 og 304. Designet kan være axial-, angular-, eller lateralbevægelser med svejseender, flanger eller løse flanger og med indvendige lederør.

Sigma har over 40 års erfaring, og produktionsprogrammet er baseret på en grundlæggende viden om de problemer, der skal løses i kundernes industrielle anlæg, rørsystemer osv. Derfor er produktionerne, der kommer fra Sigma også af høj kvalitet, samt velfungerende og driftssikre.

Er ideen endnu ikke blevet visualiseret på papir, så kan maskinfabrikken nær Kolding også hjælpe med dette, da de har en tegnestue, hvor tegninger, beregninger osv. kan blive udarbejdet. Her er alt muligt, det er kun fantasien, der sætter grænser.