Sponsoreret

I Risskov har I_GIS udviklet et webbaseret program til at spore grundvandsdepoter. Vil du vide mere om, hvad de forskellige programmer har af evner, så kig forbi hjemmesiden.

GeoSuite er et webbaseret data management system (DMS), der er udviklet af I_GIS specielt til Californien for at få styr på hydrogeologien og altså forvalte grundvandet på bedste måder. De har via 20 års bæredygtig grundvandsforvaltning i Danmark designet suiten GeoSuite, der så er udviklet, så det passer særligt til Californien og de krav, de har.

Suiten gør det muligt at oprette, dele, fortolke, rapportere data og meget mere, hvad angår grundvandet. GeoSuite er omhyggeligt udviklet og designet til at sikre en strømlinet arbejdsproces og give brugeren det komplette sæt af værktøjer, der skal til for at forvaltningen kan lade sig gøre.

Med suiten kan du altså samle alle dine rumlige data på en platform, det være sig borehuller, geofysik, punktdata og meget mere, det er kun fantasien, der sætter grænser. GeoSuite indeholder mange avancerede teknikker, men det er samtidigt meget nemt at lære at bruge, og det håndterer alle dine data konsekvent. Med 2D og 3D-understøttelse bliver GeoSuite centrum for din DMS-arbejdsgang.

Et interaktivt kort giver dig samtidig et komplet overblik over enhver vandforvaltningsopgave. GeoSuite giver ubegrænsede muligheder for stor eller mindre kortlægning, til interne brugere eller til servering af data til eksterne interessenter.