Sponsoreret

De fleste virksomheder ønsker at have et smart etiketteringsystem, hvori der er mulighed for at have forskellige etiketteringsmetoder. Med den rette etikettering, er der ikke længere grænser for, hvordan dit varemærke kan nå ud til den rigtige målgruppe, endda helt uden spild og andre forhindringer. 

 

En etikette har mange funktioner, selve designet af etiketten er selvfølgelig en meget vigtig del, omend det er den der selvfølgelig skal formå at sælge dit produkt. Men udover etiketten skal en etiket, også indeholde en masse intelligente oplysninger. Det er blandt andet oplysninger om hvad der er i produktet, men også dele der er med til at gøre produktet sporbart. 

 

Smarte mærkningssystemer for en øget omsætning

Står du midt i en etiket fremstilling, og mangler du et smart system, som effektivt og helt enkelt, kan sørge for at dine produkter får en smart etiket, hurtigt og nemt. Så bør du se igennem det store udvalg af mærkningssystemer, som du finder på multicheck.dk.  

 

Systemerne er enkle og nemme at integrere i en allerede etableret produktionslinje. Det betyder at maskinen, udover en effektiv udskrivning af etiketter, også kan bidrage til en øget produktivitet i produktionen. 

 

Hvem er Multicheck?

Multicheck blev grundlagt tilbage i 2000, hvor de gennem de sidste årtier, haft et stort fokus på at specialisere sig i deres store produktsortiment. Det betyder at du altid kan finde de nyeste og mest innovative løsninger, når det handler om effektiv etikettering. Det samme gælder også inspektionsudstyr, såsom metaldetektorer, vægtudstyr og checkvejere.