Sponsoreret

Når der skal laves et koncernregnskab konsolidering på tværs af flere forskellige selskaber, er det ofte en stor opgave, der kræver mange ressourcer. Er det også på tværs af landegrænser, er det ofte en meget omfattende og tidskrævende opgave, der desværre også ofte, er fyldt med manuelle fejl og mangler. 

 

Hvad er konsolidering?

Konsolidering betyder, at man lægger flere dele sammen, og i en virksomhed kan det for eksempel ske, hvis der er flere virksomheder der skal lægges ind under det samme tag. For eksempel et moderselskab og et datterselskab. Det er en stor opgave, hvorfor det giver god mening, at få hjælp til at klare opgaven. 

 

Hvem er VIS?

Har du brug for en konsolidering i din virksomhed, så kan du benytte VIS Performance, til at hjælpe dig godt på vej. VIS er en virksomhed med kontor i Vejle, der hjælper mange forskellige virksomheder, i både ind- og udland. 

 

Vælger du at bruge VIS, til at sammenlægge alle data i din virksomhed, altså en såkaldt konsolidering, så bør du tage kontakt allerede i dag. Når VIS har foretaget en konsolidering, bliver denne automatiseret, hvilket betyder der ikke længere er brug for at lave alle de mange manuelle processer, som virksomheden gjorde før konsolideringen. 

 

Vil du med andre ord, helt slippe for de mange manuelle processer i din virksomhed, og samtidig undgå, alle de mange fejl det ofte medfører. Så bør du overveje muligheden, for at lave en konsolidering i din virksomhed.