Sponsoreret

Liveproduktion kan være mange ting. Alt fra livestreaming til videomarkedsføring, og det kan ProSonas hjælpe dig og din virksomhed med.

ProSonas arbejder blandt andet med at lave videoproduktioner som profilvideo, reklamefilm og instruktionsvideoer, men de er specialiserede i at lave livestreaming. Derfor har de siden 2010 arbejdet målrettet på at lave livestreaming og videoproduktion fra live events, storskærmsproduktioner med videre.

Liveopgaver kunne blandt andet være videofilmning af foredrag, livestreaming fra konferencer og kongresser, produktion af events eller storskærmsproduktion til events. ProSonas har lavet videoproduktion for en række af Danmarks største handels-, industri- og servicevirksomheder samt en lang række offentlige institutioner, og er du nysgerrig, så er du meget velkommen til at se eksempler på kundecases for at blive klogere på, hvordan en opgave kune lyde.

At ProSonas er specialiserede inden for livestreaming, betyder blandt andet, at de har det rigtige udstyr, den viden, der skal til og så ved de, hvordan de skal opfylde de behov, der er brug for for at få den fulde oplevelse af live.

Er din nysgerrig blevet vækket, så tag gerne kontakt for et helt uforpligtende tilbud og en snak om, hvad liveproduktion kunne have af effekt for dig, din virksomhed, dit event eller hvad det ellers måtte være.