Sponsoreret

Af en eller anden grund, bliver det kendte bilmærke BMW, ved med at stå højt på ønskelisten hos langt de fleste bilejere. Står drømmen om at køre rundt i den smarte bil, også højt på din ønskeliste, så kan det være at du i stedet for at eje, skal overveje om BMW privatleasing i stedet er løsningen for dig. Her skal du nemlig slet ikke have nær så mange penge op af lommen, som hvis du køber bilen helt selv. 

 

Slip for uforudsete udgifter 

Det er ikke altid nemt at finde råd til at køre rundt i en dyr smart bil, som for eksempel en BMW. Heldigvis er den mulighed, at du i stedet for at eje bilen, kan lease den. Der er selvfølgelig både fordele og ulemper forbundet ved at lease en bil, men en af dem der er værd at fremhæve er, at du helt slipper for uforudsete udgifter. 

 

Det er for eksempel udgifter til reparationer på bilen, serviceeftersyn osv. Det er nemlig det leasingselskab du lejer bilen fra, der helt selv står for at betale disse. Det betyder altså, at du helt kan glemme tanken om, at der pludselig kommer en stor regning der skal betales. 

 

Ingen værditab på bilen

Det smarte der er ved at lease en bil er også, at du slet ikke behøver at bekymre dig om bilen taber værdi. Det er også leasingselskabet, der står for den del, så det eneste du skal bekymre dig om er, at køre i bilen og så selvfølgelig de penge, du bruger i benzin.