Sponsoreret

Det er både pænt, praktisk og en perfekt indretningsløsning. Reoler gør noget godt for hjemmet, og hos Rosborg Møbler kan du finde et stort udvalg af forskellige reoler, blandt andet nogle, der ville fungere perfekt til et tv, en PlayStation og dertilhørende spil.

Drømmer du om den perfekte reol til dine PlayStation-spil, ledninger og andet udstyr, der ikke er pænt at have fremme? Det er ikke altid lige let at finde lige præcis en reol, der kan det, den skal kunne, men hos Rosborg Møbler kan du finde et stort udvalg af forskellige reoler, alt efter hvad du er ude efter. Eksempelvis kan du finde et smart reolsystem fra kollektionen Montana Free, hvor der er masser af plads til at have et tv stående på, og hvor der er samtidig er plads til kasser under, hvor du kan have alverdens ting i.

Rosborg Møbler har et utal af forskellige reoler, der kan sættes op ved siden af hinanden. Men reoler kan også bruges til mange andre ting. En Montana reol og de andre Montana modulsystemer er designet af Peter J. Lassen, og de rummer et stort udvalg af forskellige reoler, der kan sættes sammen på mange måder. Find masser af inspiration til, hvordan det kunne se ud, på rosborgshop.dk.

Derudover har Montana også lavet bord- og stoleserier, der er designet af Arne Jacobsen, Verner Panton, Andreas Hansen, Peter J. Lassen, Joakim Lassen samt Salto & Sigsgaard.