Sponsoreret

Er du på udkig efter plakatprint i en høj kvalitet? Gerne i en kvalitet som kan holde, og som også findes i mange forskellige formater? Så har de hos NemPrint et stort udvalg af plakatprint i mange forskellige størrelser, som alle er lavet i en høj kvalitet. Hos NemPrint finder du et stort udvalg af printede plakater, som både er billige, og som passer til mange forskellige formål. Skal du bruge en flot plakat til en messe, til en udstilling eller en til din butik, så får du hos NemPrint plakater af høj kvalitet med en god holdbarhed.

Plakater til mange formål

Uanset om du er på udkig efter en plakat til indendørs brug eller en til udendørs brug, så har NemPrint et godt udvalg. Som nogle af de få i branchen trykker NemPrint med hele 6 farver på din plakat. Modsat mange andre som kun kan trykke i fire farver. De seks farver betyder, at dine plakater får en flot dybde i trykket, som gør, at dine plakater bliver meget mere indbydende at se på.

Plakater i forskellige kvaliteter

Hos NemPrint er der rig mulighed for at finde en papirkvalitet, som passer til dit formål. Du kan blandt andet vælge imellem semi-gloss, PVC satin og folie. Alle er i forskellige gramvægte, derfor er der mange muligheder for at få en plakat, som egner sig godt til netop det, du gerne vil have, at din plakat skal bruges til. Når man står og skal bruge en plakat, uanset formatet, så er det ikke altid nemt at forestille sig, hvordan det færdige resultat vil blive. Særligt når du bestiller det online. I NemPrints butik i Aarhus kan du altid stille spørgsmål, samt se hvilke plakatformater som vil egne sig bedst til netop din opgave